Pome Drycker har skapat en fruktdryck som kombinerar modernt hälsotänkande med den uråldriga kraften i granatäpplet. Här kan du läsa allt om våra nya smaker samt om övriga nyheter från Pome Drycker.

Pome @ ICA Värtan

Postad Maj 10 2011  |  Kategorier ICA, Värtan, Pome Granate
Pome @ ICA VärtanVille bara uppdatera er om att vi befann oss på ICA Kvantum Värtan i fredags och lördags. Responsen var fantastisk och det var enormt kul att stå och möta våra kunder och se den glädje som uppstod vid smakprovningen.

Pome med vid lansering av Nissan Juke

Postad Maj 05 2011  |  Kategorier Nissan, Juke, Pome Granate
Pome med vid lansering av Nissan JukeVi här på Pome Drycker vill ta tillfället att tacka Nissan / Svenska Bil för att ha låtit oss vara en del av deras event i Kungsträdgården i vintras, då den nya Nissan Juke presenterades.

Nya smaker

Postad Maj 02 2011  |  Kategorier Pome Blueberry
Nya smakerInom kort så kommer vi att lansera ett gäng nya smaker. Först ut är Pome Blueberry. I Pome Blueberry har vi valt att förena två starka krafter från olika delar av världen, i form av blåbär och granatäpple. Resultatet har blivit en dryck fylld av vitaminer och antioxidanter. Håll dig uppdaterad här på pome.se om var och när vi först släpper denna smak.

Pome Blueberry fruktdryck produceras i Dalarna och är en 100 % naturlig fruktdryck. Den är helt utan tillsatser, konserveringsmedel eller tillsatt socker.

Pome på ICA

Postad Maj 02 2011  |  Kategorier Pome Granate
Pome på ICA Från och med 1 maj kör vi en kampanj tillsammans med ICA Rimbo där du som kund får testa vår premiärsmak Pome Granate. Den är helt utan tillsatser, konserveringsmedel eller tillsatt socker. Ingredienserna i den första smaken är juice från granatäpple, äpple, blå druva och vatten ifrån bergslagen.

Vår första smak är här

Postad Maj 02 2011  |  Kategorier Pome Granate
 Vår första smak är härVi här på Pome är stolta över att få presentera vår första smak, Pome Granate. Denna fruktdryck produceras i Dalarna och är en 100 % naturlig fruktdryck baserad på kraften från granatäpplet i form av vitaminer och antioxidanter.

Följ oss på

FacebookTwitter

Kategorier

ICAJukeNissanPome BlueberryPome Granate (4)Värtan

Sök

POME X Pome X vänder sig till utvalda restauranger och barer och är tänkt som en spännande drinkmix eller alkoholfri dryck.
GRANATÄPPLE Granatäpple innehåller en mängd skyddande antioxidanter, vilka anses ha en god effekt på vår hälsa.
POME BLUEBERRY Pome Blueberry är den senaste smaken från Pome, fylld med blåbär och granatäpple.